to you wilmster

wilmstaaah, när du kommer hem vad sägs om att åka till täby och kolla hollister? och sen middag i stan? ♥ /Emma

här kan man vinna smycken

http://liivahliin.blogg.se/2011/july/tavling-i-samarbete-med-stylegirlse.html?_tmp=3f867d6d977ebded5353f3cfd86e4f35c070d059
kolla där och läs instruktionerna så kan du vinna fina smycken// Emma

Jag gör som emelie, det är det bästa sättet!

jag skulle så gäääärna vilja ha en pippitröja för er som vet vad det är!!
min kompis karin hade köpt en sån och hennes syrra också dom var så snygga och jätte skönt material.
men frågan är ska jag ha blå eller den där gräddvit-aktiga? help me!!!
och sen så vet jag inte vart man köper dom, snälla nån som vet, vill verkligen köpa en sån nu till hösten också (okej det är om ett tag men men....)
visst är den snygg???
sen finns den ju i blå men fanns ingen bild på google... // Emma

Wilma - nere i Tylösand

Först måste jag börja med att säga att jag blev så sjukt glad när jag läste Emmas blogg om att hon "öppnade" bloggen igen!!! För jag hade frågat henne förut om hon ville det men hon visste inte riktigt då, men nu vill hon och jag vill också , så detta är awesoooooome! Just nu är jag nere i Tylösand så jag kommer kanske kanske kanske blogga någon gång sen igen :) beror på om jag då får tag på någon dator med internet eller mobil. Ville bara säga att jag saknar alla där hemma! Det känns faktiskt jätte konstigt att ha vart ifrån emma såhär länge (det har gått en vecka). När jag kommer hem ska jag och emma sätta oss ner, fixa ny design & header. Sen ska ni få veta lite bra nyheter om vad som händer efter nyårs skiftet! Kommer hem om två veckor ungefär, mellan den 3-7 augusti ska jag åka ner till Malmö och gå på Malmös horse show, längtar! Vi hörs hörni!

RSS 2.0